Exclusieve dameskleding online en offline kopen

In onze webshop en in onze winkels in Heverlee – dicht bij Leuven – en in Genk kun je stijlvolle dameskleding van verschillende merken online en offline kopen. June in the City is een fiere ambassadeur van het 'ik koop Belgisch'-label. Wij hebben een uitgebreide collectie met onder andere een zestiental merken van eigen bodem waarmee je de leukste outfits samenstelt.

Wil je dameskleding online kopen of wil je eerst passen?

Bekijk onze uitgebreide collectie online en bestel je favoriete items eenvoudig en snel. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod aan kleding van het merk Just in Case, een Antwerps merk met een sensuele knipoog. Wil jij je nieuwe kleding graag passen? Dan ben je welkom in een van onze winkels met exclusieve dameskleding in Heverlee en in Genk. Ons enthousiaste team helpt je met plezier om de items te vinden die jou laten stralen en je op-en-top vrouwelijk doen voelen.

Stel de mooiste outfits samen

Online en in onze winkels in Heverlee en Genk kun je ieder seizoen nieuwe dameskleding kopen. Wij hebben items van onder andere het merk Magdalena, dat is opgericht door ontwerpster Nathalie Lachat. Verder vind je bij ons onder andere kleding van het eveneens Belgische merk Bellerose. In onze veelzijdige collectie vind je ieder seizoen nieuwe items om de mooiste outfits te creëren voor iedere gelegenheid. Als je hulp nodig hebt bij het online kopen van onze dameskleding, horen wij dat graag.

Bestel jouw dameskleding direct online of bezoek een van onze hubs in Heverlee en Genk

Wil je jouw nieuwe dameskleding online kopen? Je favoriete items bestel je in enkele klikken. Binnen België wordt jouw bestelling gratis verzonden. Jouw nieuwe kleding heb je binnen enkele dagen al in huis. Wil je meer weten over onze winkels met dameskleding in Heverlee en Genk of heb je een vraag voor ons? Neem gerust contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek. Je bent tevens van harte welkom in een van onze hubs, de koffie staat voor je klaar.

Nieuwsbrief.

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info vind je in onze algemene voorwaarden.