✓ Gratis verzending binnen België
✓ Exclusieve Belgische merken
✓ Privéshoppen mogelijk

Just In Case-kleding

Bij June in the City vind je onder andere stijlvolle Just In Case-kleding. Het merk werd in 1999 opgericht door de Antwerpse ontwerpsters Katrien Strijbol en Vicky Vink. Zij zien hun merk als een eerbetoon aan de romantiek met een sensuele knipoog. De collectie moedigt vrouwen van jong en oud aan om stoutmoedig en zwierig uit de hoek te komen.

BENIEUWD NAAR DE GEHELE COLLECTIE?

Koop je favoriete Just In Case-kleding bij ons

Ben je dol op de manier waarop eenvoud en details in Just In Case-kleding gecombineerd worden? Bekijk dan ons aanbod aan kledingstukken van dit Belgische merk. Wij hebben bijvoorbeeld prachtige jurken van Just In Case in onze collectie, in solide kleuren of met interessante prints. Maar ook comfortabele broeken en smaakvolle blouses van Just In Case zijn te vinden in onze webshop en in onze fysieke winkels in Heverlee (bij Leuven) en in Genk.

Heeft u een vraag?

Neem een kijkje tussen alle Belgische merken

Naast Just In Case-kleding vind je bij June in the City nog veel meer echt Belgische kledingmerken. Zo hebben we een uitgebreid aanbod aan comfortabele kleding van het merk Bellerose, waarvan elk kledingstuk in België ontworpen wordt. Je kunt onze dameskleding online kopen of kom langs in een van onze winkels en laat je adviseren door ons enthousiaste team.

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen

Wil jij je favoriete Just In Case-kleding graag passen voordat je het koopt? Bezoek dan een van onze fysieke winkels in Heverlee en Genk en vind de mooiste outfits in de perfecte maat voor jou. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat. Heb je vragen over onze winkel of over een specifiek item uit onze collectie? Laat het ons gerust weten. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@juneinthecity.com of bel naar 016 40 20 24.

Bekijk ons pand in Heverlee

Naamsesteenweg 382D, 3001 Heverlee
016 40 20 24
info@juneinthecity.be

Bekijk ons pand in Genk

Winterslagstraat 40, 3600 Genk
089 51 16 50
info@juneinthecity.be