✓ Gratis verzending binnen België
✓ Exclusieve Belgische merken
✓ Privéshoppen mogelijk

Magdalena-collectie

In onze webshop vind je de nieuwste kledingstukken uit de Magdalena-collectie. Het kledingmerk dat zich kenmerkt door stijlvolle eenvoud is opgericht door Nathalie Lachat. Zij ontwerpt ieder seizoen nieuwe, tijdloze kleding. Bekijk het aanbod van June in the City en kies je favoriete items uit.

BENIEUWD NAAR DE GEHELE COLLECTIE?

De mooiste items uit de Magdalena-collectie koop je bij ons

In onze webshop en in onze winkels in Heverlee (dicht bij Leuven) en in Genk vind je de mooiste dameskleding. Om de items uit de Magdalena-collectie te passen ben je van harte welkom in een van onze winkels, de koffie staat voor je klaar. We hebben onder andere blouses van het merk Magdalena in ons assortiment. Je vindt in onze collectie ook Magdalena-broeken waar je dankzij de hoogwaardige kwaliteit lang plezier van zult hebben

Heeft u een vraag?

Ontdek al onze merken

Bekijk ook de andere merken die wij aanbieden. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreide keuze aan kleding van het merk Just In Case. Net als Magdalena is dit een echt Belgisch merk. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een vriendin of familielid? In onze webshop en in onze fysieke winkels vind je tevens prachtige cadeaus om een ander of jezelf mee te verwennen.

Neem bij vragen contact met ons op

Heb je het perfecte kleedje gevonden in onze webshop en kun je niet wachten om het aan tet trekken? Plaats je bestelling dan direct of kom langs in een van onze winkels in Heverlee en in Genk om het eerst te passen. Heb je vragen over de Magdalena-collectie of over een specifiek kledingstuk? Stuur gerust een e-mail met je vraag naar info@juneinthecity.com of bel naar 016 40 20 24. We helpen je graag!

Bekijk ons pand in Heverlee

Naamsesteenweg 382D, 3001 Heverlee
016 40 20 24
info@juneinthecity.be

Bekijk ons pand in Genk

Winterslagstraat 40, 3600 Genk
089 51 16 50
info@juneinthecity.be